OM

Født i 1969 i Nordsjælland.

Sang har så længe jeg kan huske været min foretrukne udtryksform, og jeg startede derfor også min syngende karriere allerede som 10-årig som korsanger i min storebrors rockband.

Efter gymnasiets musiksproglige linje studerede jeg i nogle år musik ved Københavns universitets musikvidenskabelige institut men på trods af glæden ved det intellektuelle fandt jeg hurtigt ud af, at der skulle mere sang til.

I 1996 påbegyndte jeg derfor en uddannelse som sanger og sangpædagog på Nordjysk Musikkonservatorium under Ulla Wang og Ingelise Suppli, som blev afsluttet i 2002 med diplomeksamen.

Jeg har deltaget i masterclasses i Danmark, Østrig og Sverige ved bl.a. Aage Haugland, Helga Wagner, Tonny Landi, Kerstin Meyer og Loa Falkman.

Siden har jeg lavet en lang række kirkekoncerter med bl.a. TrioAmoc, kammerkoncerter, operaarrangementer med Århus Kammeropera og desuden koncerter med Vokalensemblet Gaia både som ensemblesanger og solist.

I 2007 blev jeg tillige tilknyttet DRs koncertkor, hvor jeg har medvirket i utallige produktioner.

Siden hen er også DR Underholdningsorkesteret samt Århus Symfoniorkester blevet  projektvise samarbejdspartnere ved bl.a. CD indspilninger og Disneykoncerter.

Et ønske om at formidle den klassiske musik videre til den næste generation mundede i 2006 ud i et samarbejde med guitaristen Troels Øregård om børnekoncerten “Antons lykkelige dag”, som siden er blevet opført adskillige gange i kirker og daginstitutioner.

I sangens år 2008 etablerede jeg i samarbejde med pianist og organist, Dagmar Ginnerup, GlavindGinnerup – en teambuilding- og korworkshopvirksomhed, som gennem årene har arbejdet med forskellige virksomheder og uddannelsesinstitutioner om at integrere sang på arbejdspladsen og derigennem skabe bedre arbejdsmiljø.

I 2010 blev jeg sanger i  vokalensemblet Per Passione – et ensemble, som har specialiceret sig i renæssancemusik efter datidens opførelsespraksis.
Per Passione barsler i 2015 med en CD med indspilninger af renæssancekomponisten Pomponio Nennas 8. madrigalbog, som aldrig før er indspillet.

Ved siden af min alsidige koncertvirksomhed er jeg en glad underviser.

Jeg har været sanglærer siden 1998 og arbejder nu på Den Kreative Skole i Fredericia samt på Skanderborg Kulturskole.

Mit seneste hjertebarn er Syng På Livet Løs – Sangskolen I Stautrup, som jeg åbnede i starten af 2015.
Herfra afholder jeg intensive sangkurser samt kurser for stressramte mennesker.

Jeg har erfaring med alle aldersgrupper og alle niveauer samt med både hold- og soloundervisning og er desuden vejleder og sanglærer for flere kor  og ensembler.

Du kan læse mere om min undervisning under menupunkterne ensembler samt Syng for Livet.