Sangundervisning

 

Jeg er konservatorieuddannet sangpædagog, hvilket vil sige, at jeg som et led i min uddannelse har modtaget undervisning i at undervise.

Jeg har mange års og ganske bred undervisningserfaring – fik min første elev i 1999 og har siden undervist privat, på aftenskoler, musikskoler, børnekor, voksenkor.
Jeg har arbejdet med både børn og voksne, fra nybegyndere til øvede både solo og i holdundervisning.
Jeg underviser ud fra klassisk sangteknik – den italienske Bel Canto teknik men har også taget kurser i musicalteknik hos Lise Nees, sanger og sanglærer – uddannet i Broadwayteknikken.
Desuden har jeg med tiden også fået stor erfaring i og deltaget i flere kurser i andre måder at bruge sangteknik på og underviser derfor også i  f.eks. pop og lettere rock.

Et af mine stærkeste redskaber er empati og forståelse for processen i sangundervisningsforløbet, hvilket betyder, at jeg i undervisningssituationen altid er meget opmærkson på og forholder mig til, hvor mine elever er nu og her og former undervisningen efter det.

Jeg kalder mig selv en intuitiv underviser.

Jeg er dog også som sanglærer ”håndværker” og dermed optaget af, at bygge elevernes teknik op fra bunden, at give dem en god fornemmelse af eget instrument og hvad det kan bruges til.
Derudover er det en vigtig del af min undervisning at skabe forbindelse mellem hjerne, krop og sjæl – at få mine elever til at både forstå, mærke og føle teknikken og musikken
Sidst men ikke mindst er det essentielt, at det er sjovt og dejligt at synge – selv når der arbejdes hårdt.