Syng På Livet Løs

Min lange og brede erfaring som sangunderviser har givet mig lyst til at være i “eget hus”, hvor det didaktiske – altså mål for og indhold af undervisningen- samt den praktiske udformning er helt op til mig.

I starten af 2015 åbner jeg derfor min egen sangskole og kursusvirksomhed, hvorfra jeg tilbyder forskellige sangkurser på mindre hold samt forskellige typer workshops.


Stress

Alvorligt stressramte mennesker er desværre blevet en stor del af vores virkelighed i Danmark.

Vi har med stor sandsynlighed selv eller kender nogen, som er eller har været ramt af langvarig og skadelig stress.

Undersøgelser viser, at udøvelse af musik udløser kroppens eget ”lykke”hormon, serotonin – udøvelsen fylder os simpelt hen med en følelse af glæde og tilfredshed.
Det samme hormon udløses i øvrigt f.eks. når vi løbetræner.
At synge giver en ekstra dimension, idet at det at trække vejret dybt, at arbejde med det dybe åndedræt, udløser kroppens eget beroligende hormon, endorfin og derfor kan det at gå til sang være det eneste et alvorligt stressramt menneske bliver anbefalet at lave under en sygemelding.

Jeg afholder blide og hensyntagende kurser for mennesker, som lider af langvarig stress.

Læs mere på hjemmesiden SyngPåLivetLøs.dk

Logo_SyngPåLivetLøs - header